Online jelenlét

Weboldal, webshop készítés állatorvosoknak
ami új távlatokat nyit meg

A vonzó dizájn a siker egyik kulcsa, hiszen ezzel találkozik először a látogató

A megjelenés egy kritikusan fontos része a felhasználói élmény, például az, hogy különböző eszközökön is tökéletesen böngészhetőnek kell lennie, hogy bizalmat építsen, kiemeljen a konkurenciáid közül és több vásárlást generáljon.

Állatorvosokra szabott weboldal készítés

Szolgáltatásközpontú

A webszövegeknek MINDEN kérdésre és kifogásra választ kell adnia a szolgáltatásokkal kapcsolatban

Páciensközpontú

Bőséges információval látjuk el a honlaplátogatókat, hogy döntésüket felgyorsíthassuk

100% mobilbarát

Az új honlapod MINDEN képernyőméreten szuper felhasználói élményt fog biztosítani

Keresőoptimalizálás

Google találati listán való jobb helyezésért: igény szerint bővíthető tartalmi alap beállítások

Mérés, optimalizálás

Látogatók nyomon követése a weboldalon, elakadások feltérképezése és megszüntetése

31 tipp az online lehetőségek kiaknázásához

állategészségügyi szolgáltatók részére

Szeretnél fejlődni, de nem tudod hogyan lehetséges?

Töltsd le ingyenes útmutatónkat és megmutatjuk!

Készen állsz a növekedésre?

Partnereink mondták

Rendkívül proaktív hozzáállás jellemzi Gergőt és a MaxOnline csapatát: észreveszik és elvégzik a feladatot, még mielőtt megkérnénk rá őket, sőt arra is gondolnak, ami nekünk eszünkbe sem jutna - ezzel nagy terheket vesznek le a vállunkról. Jellemzően hamar egy véleményre jutunk, ezáltal nagyon gördülékeny a közös munka.

Marketing konzultáció

Egy 30 perces konzultáció keretében felfedjük a praxisodban és a marketingedben rejlő lehetőségeket!

Mikor érdemes velünk dolgoznod?

Gyakori kérdések

Egy egyszerű, 30 napos felmondási idővel fogunk szerződni. Ez azt jelenti, hogy ha nem vagy elégedett, akkor szinte azonnal továbbállhatsz.
Igen!

Weboldalak esetében az átadást követő 30 napon belül észrevett, minden általunk elkövetett hibát térítésmentesen kijavítunk.

Abban az esetben, ha az általunk épített marketing rendszerrel 30 napon belül egy új érdeklődőt sem szerzünk, akkor a hirdetési fiók(ok) menedzsment díjának 100%-át elengedjük!
Igen! Az összegtől függően 2 vagy 3 részletre szoktuk felosztani. Viszont a hirdetési fiók menedzsment díjaknál nincs ilyen lehetőség.

Nem!


Projektindulásnál átbeszéljük az elképzeléseket és ennyi. Nem fogunk felesleges apró kérdésekkel piszkálni. Csapatunk erőssége a problémamegoldás.

Nem!Kizárólag WordPress nyílt forráskódú rendszerekkel dolgozunk, amely 100%-os szerkeszthetőségi szabadságot biztosít Neked, valamint nekünk marketingesek számára egyaránt.Tapasztalataink szerint csak a fejfájás van az egyedi kódolású weboldallal, valamint minden egyes alkalommal, amikor módosítást kell kérni fizetni kell a fejlesztőnek, valamint 3-szor több időbe is telik.

Ha a praxis ajánlata, valamint a marketing gépezet rendben van, (akár) már másnaptól kezdve érezhetjük az eredményét.

Viszont a tapasztalat az, hogy kell minimum 1-2 hónap, mire érdemleges következtetéseket lehet levonni a teljesítményről, keresőoptimalizálás esetében ez egy évnél is több lehet.

Üdvözöllek,

Kovács Gergely vagyok, a MaxOnline alapítója.
Kovács-Gergely2
Nagy örömömre szolgál, hogy itt vagy és érdeklődsz praxisod online fejlődési lehetőségei iránt. Tudom milyen fontos a személyes kontakt bármilyen együttműködés során, főként ha egy olyan mérföldkőről van szó, mint a vállalkozásod automatizálása.
Számomra a jó kommunikáció a kulcs a sikerhez. Tudom, hogy az időd a legértékesebb, ezért mindig a hatékonyságra és az eredményekre törekszem. Velem leszel kapcsolatban a projektünk során, én fogok segíteni, bármiféle kérdésed is van.
Kovács-Gergely2